Ga naar hoofdinhoud

10 jaar PfS Almere

10 jaar PfS Almere, van 12 naar 2100 leerlingen 

Almere, 4 april- 10 jaar na de oprichting van Playing for Success in Almere gaf onze ambassadeur Peter Heerschop met een mooi en indringend verhaal het startsein voor de ondertekening van een nieuw convenant waarmee alle partners zich opnieuw aan Playing for Success Almere verbinden. 

Centrummanager Levy Mensink: ”Ons succes is mede te danken aan de goede samenwerking met onze partners. ik ben supertrots op de vele trajecten die we zijn gestart en dat deze uiteindelijk ook duurzaam zijn geworden. Dat is ook altijd onze kracht geweest: out-of-the-box kijken naar oplossingen voor verschillende vraagstukken binnen de stad en daarop inspelen”. 

Ook Susanne Olivier, lid College van Bestuur van de Almeerse Scholen Groep is trots op de ontwikkelingen van PfS. “Er is zoveel waardering voor de werkzaamheden van Playing for Success. Niet alleen in het onderwijsveld, maar ook bij allerlei instellingen. Ik zet dan ook met veel plezier mijn handtekening onder het samenwerkingsconvenant tussen PfS en al haar partners”.

10 jaar geleden startte Playing for Success bij Almere City FC met 12 kinderen. Inmiddels is het programma uitgebreid met de accommodaties van Stad en Natuur, De Nieuwe Bibliotheek, Kunstlinie, ASC Waterwijk en hotel/restaurant Finn. Jaarlijks begeleidt Playing for Success in Almere meer dan 2.000 kinderen.

Leerkrachten in actie
Kinderpostzegels en Playing for Success investeren in veerkrachtige kinderen
Back To Top