Ga naar hoofdinhoud

Trots op Bo

Het persoonlijke en mooie verslag van Bo Pernet, projectleider van Playing for Success Excelsior.

β€˜Nooit gedacht dat ik na 6,5 jaar hier zou staan, nooit gedacht dat ik ooit mijn HBO-diploma zou halen en nooit gedacht dat ik elke dag verschillende dankbare kinderen zou laten stralen.

Van jongs af aan had ik de droom om juffrouw te worden, die werkelijkheid is geworden met een droombaan. Ik mag dagelijks stagiaires/coaches en diverse unieke kinderen vertellen dat ze trots op zichzelf mogen zijn. Ik ben trots op alles wat ik iedere dag mag doen en dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van stagiaires en kinderen.

Ik geef altijd aan mijn stagiaires/coaches en kinderen mee dat ze zichzelf mogen zijn, dat dit goed is en dat je niet meer dan je best kan doen. Het is mooi dat je zo veel kunt betekenen en veranderen in het leven van een kind.

Daar haal ik mijn energie uit.’

Een nieuwe video van PFS Almere. WoW.
Leerkrachten in actie
Back To Top