Ga naar hoofdinhoud

AZ verlengt

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het AFAS Stadion is zondag het contract met Playing for Success Alkmaar met vijf jaar verlengd. Voorafgaand aan het thuisduel met FC Groningen ondertekenden tien schoolbesturen, de gemeente Alkmaar en AZ een nieuwe verbintenis.

AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn ziet uit naar een succesvolle verlenging van de overeenkomst. “Playing for Success is een geweldig initiatief. We dragen er dan ook graag een steentje aan bij door bijvoorbeeld onze spelers de certificaten te laten overhandigen aan de deelnemers. Het is ook mooi om te zien hoe de kinderen instromen en vervolgens het traject met meer zelfvertrouwen verlaten.”

Centrummanager Iwan Sombroek: “We zijn ontzettend blij dat AZ ook de komende jaren gastheer is voor Playing for Success Alkmaar en op deze manier de belangrijke WOW factor voor de deelnemers aan de trainingen beschikbaar blijft stellen. Het stadion en alle faciliteiten die we kunnen gebruiken zijn een heel belangrijk onderdeel van het programma. Playng for Success ontleent er een groot deel van zijn kracht aan.”

Oberon: PfS wordt steeds beter
Onderzoek: 98% ouders ziet vooruitgang bij hun kind
Back To Top